Muş Spor 3 puanı tek golle Aldı

Muş’u TFF 3. Lig 3. grupta temsil eden 1984 Muşspor, grupta ikinci haftayı da galibiyetle kapatmayı başardı. Malatya Arguvanspor deplasmanından 1-0 galibiyetle dönen 1984 Muşspor taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Uzun bir sürenin ardından profesyonel ligde mücadele eden Muşspor ilk iki haftada aldığı galibiyetle taraftarlarını sevince boğdu. Bu yılı Muş’u TFF 3. Lig 3. grupta temsil eden 1984 Muşspor sezon ilk maçında olduğu gibi ikinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

18 yıllık hasretin ardından yaşanan bazı sıkıtılar nedeniyle geç başladığı sezona iyi bir giriş yaparak ilk maçında kendi evinde İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz çıktığı ilk profesyonel lig maçından ilk galibiyetini almayı başarmıştı. 1984 Muşspor, ligdeki ilk deplasman maçından da galibiyetle ayrılmayı başararak taraftarını ve şehri sevince boğdu.

Maçın ilk yarısında her iki takım lehine birer önemli pozisyonun yaşandığı maçta 44. Dakikada Malatya Arguvanspor’dan Fatih Gürden’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan 1984 Muşspor, üstün bir oyun ortaya koyarak maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

1 GOL OFSAYT GEREKÇESİ İLE İPTAL EDİLDİ

Maçın ilk yarısında sarı beyazlı ekibimizin etkili olduğu en önemli atak 32. dakikada gelişti. Gelişen pozisyonda ceza sahası dışından çekilen şut üst kale direğine çarparak yere düştü. Futbolcularımızın topun kale çizgisini geçtiği yönündeki itirazlarına rağmen maçın hakemi pozisyonun gol olmadığını değerlendirdi. Maçın ikinci yarısında ise 49. dakikada temsilcimizin yine etkili olduğu başka bir atakta ise bulmuş olduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İKİNCİ YARIDA MUŞSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ

Rakip Malatya Arguvanspor’un ilk yarıda 10 kişi kalması ile ikinci yarıda rakibine yoğun baskı kuran sarı beyazlılar 60. dakikada oluşturdukları baskının neticesini Raif Gündoğdu’un ayağından bulduğu golle taçlandırdı. 1-0 öne geçmeyi başaran temsilcimiz ikinci yarıdaki üstün oyununu maç sonuna kadar sürdürerek maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

MAÇTAN NOTLAR

Malatya Yesiltepe Stadyumu’nda oynanan ve Serkan Gürbüz’ün yönettiği maçta yardımcı hakem olarak ise Musa Murat Emre ve Ahmet Deveci görev yaptı. Yahya Yenen ise maçın 4. Hakemi olarak görev yaptı.

1984 Muşspor, Zeki Ayvaz, Dede Çelik, Süleyman Olgun, Mehmet Aslanboğa, Abdulkadir Kuzey, Ömer Karancı, Yunus Karadağ, Furkan Yıldırım, Raif Gündoğdu, Erkam Kömür, Berkant Taşkıran 11 ile maça başladı. rakip Malatya Arguvanspor ise, Davut Paşa, Mehmet Berber, Taha Veysel Kemendi, Enes Filiz, Furkan Yaşa, Fatih Gürden, Denis meriç, Hamza Alper, Haktan Orak, Ferhat Canlı, Mert Polat Keklik 11 ile maça çıktı.

 

Fırat Demir Muş Haber Gazetesi 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Muşspor 2. Lig Yolunda Dev Adım Attı
Muş Spor, Kritik Maça Hazır
Muşspor, Orduspor 1967 A.Ş. İle Puan Arayışında
Muşspor’da galibiyet hasreti devam ediyor